rezervari@hoxton.ro | 0747144622

Cum ajung la Egreta by Hoxton

Aceasta este ruta optima pentru a ajunge la noi, in inima Deltei Dunarii.
Cum ajung la Egreta Hidroturism
1 mart.

Cum ajung la Egreta by Hoxton

Ca traseu auto, drumul optim de la Bucuresti la Tulcea (circa 280 km) este pe A2 (Constanta), pana la km 105 (Drajna), unde se iese din autostrada pentru Slobozia si se urmeaza drumul vechi spre Constanta pana la iesirea din Harsova, unde este o ramificatie cu 2 variante; se merge pe cea din stanga, spre Tulcea. Este posibila iesire din A2 spre Harsova si la Fetesti sau Cernavoda.

Un traseu mai lung cu circa 30 kilometri, dar care se poate parcurge mai rapid este pe autostrada A2 (circa 205 km) si ultimii 14 km pe A4 Constanta-Tulcea, pana la Ovidiu si apoi Babadag – Enisala – Agighiol – Murighiol (nu se trece prin Tulcea).

Accesul din Moldova spre Tulcea se poate face prin Braila sau Galati cu trecere cu bac.

harta

Tulcea – Murighiol (circa 45 km)
La intrarea in Tulcea, dupa sensul giratoriu de la intrarea la Lidl, se va trece de o statie Lukoil si se vireaza la dreapta, pana in primul semafor, pe varianta de ocolire. Drumul se intersecteaza dupa cca 1km, la coborarea in panta, cu un drum cu prioritate, unde virati la stanga. Dupa 500 m se intra in sensul giratoriu si se vireaza pe primul drum la dreapta, spre Murighiol. Eventualii pescari isi pot procura de la magazinul din acest sens giratoriu nada si momeala de orice fel pentru pescuit. In Murighiol, la primarie, drumul principal vireaza la 90 de grade spre dreapta si dupa 100 metri este o bifurcatie, unde se vireaza la stanga pana se iese din localitate. Dupa 400 m de la ultima casa se vireaza pe primul drum asfaltat la stanga, unde este indicator “debarcader”. Se urmareste drumul asfaltat de cca. 1Km, pana apare un indicator pe partea dreapta “Parcare Cormoran”, dar pana in indicatorul Cormoran porneste un drum lateral la dreapta de 50 metri, care ajunge la o poarta metalica, in curtea firmei Deltacons. Pe gard este marcat pe un banner “Debarcaderul Hidroturism”. Acolo este si parcarea pentru masini. Daca sunteti veniti la Egreta by Hoxton paznicul va va dirija la locurile rezervate. Taxa se achita la receptie.

Este recomandat ca dupa ce ati iesit din Tulcea sa sunati la numerele de conducatori ambarcatiuni 0751 049 320 (Ciprian) sau 0749 676 230 sau la Dan Ghinescu 0723 226 135, pentru a va indruma, daca e cazul, si mai ales pentru a putea optimiza transportul pe apa.

RECOMANDARI:

  • Este indicat sa purtati tinuta lejera/sport
  • Pentru seara pe terasa si pentru plimbarile cu barca este necesar sa aveti o geaca de fis /hanorac sau trening si o sapca/palarie.
  • In sezonul de primavara si toamna este rece dimineata si seara.
  • Pentru cei sansibili la soare este recomandat sa utilizeze o crema de protectie.
  • Se  face tratament contra tantarilor, dar e bine sa aveti spray contra intepaturilor sau bratari contra tantarilor.