rezervari@hoxton.ro | 0747144622

Despre Egreta by Huxton

Egreta by Hoxton se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrată perfect în natură, la 20 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol.

Egreta by Hoxton se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrat perfect in natura, la 20 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Proprietatea oferă conditiile ideale pentru relaxare si recreere, un teren de tenis cu instalaţie de nocturnă, un restaurant şi servicii de calitate si confort in camere spatioase si elegante cu mobilier nou, cu balcon sau terasă.

Daca petreceti o vacanta, sau cel putin un weekend in Delta Dunarii la Egreta by Hoxton, nu ratati o plimbare cu barca cu motor pe canalele si lacurile din zona. Veti avea parte de adrenalina si minunatul spectacol al naturii.

Dispunem de o gama larga de ambarcatiuni cu diverse tipuri de motoare, astfel incat va putem oferi orice tip de excursie pe apa; se organizeaza excursii la varsarea Dunarii in mare, atat la Sulina cat si la Sfantu Gheorghe cu vizitarea localitatilor respective.

egreta