rezervari@hoxton.ro | 0747144622

TESTIMONIALE

Iata ce cred cativa dintre prietenii nostri, carora am avut placerea sa le fim gazde:

Resortul Egreta este cu siguranta unul dintre cele mai primitoare locuri din Delta Dunarii. Desi se afla in inima Deltei, accesul este foarte facil, fiind necesare doar 10 minute de mers cu barca de la locul in care iti parchezi masina. Conditiile excelente de cazare si masa, personalul deosebit de primitor si amabil si mini-portul in care iti poti parca in siguranta ambarcatiunile sunt tot atatea motive care ma fac sa revin cu placere la Egreta ori de cate ori am ocazia. Fie ca sunteti in cautarea unei vacante de pescuit, fie ca doriti cateva zile de relaxare, va recomand resortul Egreta.

Eugen German, Pescar de rapitori

Intr-un cuvant, profesionalism. Masina o lasi intr-o parcare pazita, te urci in barca si faci 10 minute de la Murighiol pana la Egreta, unde acostezi in conditii de siguranta si curatenie, iar barca sta pazita tot sejurul in parcarea privata a resortului. Aici te intampina un personal simpatic si foarte prietenos, care te ajuta sa te acomodezi in camera utilata cu tot ce ai nevoie si se asigura permanent ca nu iti lipseste nimic. Curatenia si ordinea sunt prezente in fiecare colt al complexului, iar zona in care acesta este plasat il face aproape de majoritatea lacurilor bune de stiuca din sudul Deltei. Un loc, unde revin de fiecare data cu placere.

Rares Boeriu, Pescar de rapitori

Complexul Egreta uimeste nu numai prin calitatea deosebita a serviciilor oferite clientilor sai ci si prin rapiditatea cu care a devenit un punct important de reper pentru pescarii lansetisti veniti in Delta. La fel de impresionant este modul profesionist in care Dan Ghinescu si Razvan Popa s-au implicat in dezvoltarea pescuitului de competitie in Delta. Trebuie sa dam Cezarului ce-i al Cezarului: Egreta este locul unde s-a organizat primul concurs de amploare in bazinele naturale ale Deltei si care a facut din zona Uzlina – Isaac o pista de concurs apreciata astazi, inclusa si in circuitul Campionatului National de Spinning.

Malin Musatescu, Pescar de rapitori

Poziţionarea geografică a complexului Egreta Resort în apropierea multor locuri fierbinți de pescuit, facilităţile care permit parcarea bărcilor chiar la intrarea în hotel şi nu în ultimul rând personalul familiar cu pescarii m-au convins să testez această locaţie. După primul sejur această locație a devenit gazda mea preferată pentru petrecerea concediului, pescuitului de plăcere și competițiilor de știucă. La cele patru stele reale ale complexului Egreta Resort, as mai adăuga încă o stea pentru implicarea managementului în susținerea pescuitului de competiție.

Andy Arif, Pescar de rapitori

Complexul Egreta oferă condiţii ideale celor care vor să vină la pescuit în această zonă: ambarcaţiuni de închiriat, ghizi de pescuit. Dacă optăm pentru a merge cu barca personală aici, găsim poate cea mai comodă marină din Delta Dunării. Primul canal la stânga care se face din canalul Uzlina duce până în interiorul complexului, unde se poate ţine barca în deplină siguranţă la doar câţiva metri de locul de cazare.

Bogdan Doncea, Pescar de rapitori